JessicaOnline.nl Adventskalender zonder toegevoegde suiker Holland&Barrett

Vegan Adventskalender zonder toegevoegde suiker

Van een lieve Facebook vriendin die ook altijd op zoek is naar suikervrije producten kreeg ik de tip dat ze bij Holland & Barrett een adventskalender te koop hebben met daarin chocolade zonder toegevoegde suiker.

Ik ben vandaag meteen even naar een van de winkels gegaan. De chocola is gezoet met Xylitol en daar moet je natuurlijk niet te veel van binnen krijgen, maar voor de 24 feestdagen dat ze een vakje mogen openen met daarin 1 klein chocolaatje vind ik dat niet erg. Doen we het de rest van het jaar maar gewoon niet. 😀

Een bonus is dat de chocolade VEGAN is en dus geen koemelk bevat. Daardoor kunnen mijn beiden meisjes een kalender in hun schoen krijgen als Sinterklaas in het land is.

Nog een extra bonus is dat de 2e Vegan Adventskalender zonder toegevoegde suiker nu €1,- kost, dus ik betaalde €5,99 voor beiden!

Liever een Adventskalender zonder zoetstoffen? Fruitfunk heeft dit jaar ook weer twee varianten Adventskalender: met een unicorn of met Paw Patrol. Hierin zitten snoepjes van gedroogd fruit met gepofte rijst en rozijntjes.

JessicaOnline.nl Adventskalender zonder toegevoegde suiker Holland&Barrett

Liefs Jessica…

 

 

Sharing is caring!

3 comments

Wat goed, een vegan adventkalender! Hoe kan ik die bestellen?

Dit is een stuk van vorig jaar. Ik ben zelf inmiddels ook weer op zoek en heb ze nog niet gevonden. De chocolade versie was van Holland and Barrets, daar zie ik ze nu niet. FruitFunk (klik op de link) heeft ze wel, maar dat ik met rozijntjes en fruitsnoepjes.
Mocht je de chocoladeversie zonder geraffineerde suiker en zonder melk vinden, please let me know!!!!

Bedankt voor je reactie!
Als ik iets vind, laat ik het snel weten!

Laat een reactie achter