De kleine keuken nieuwe producten JessicaOnline.nl winnen

De Kleine Keuken

Een van mijn favorieten merken; De Kleine Keuken  is vorige maand met een heleboel nieuwe producten op de markt gekomen.
We hebben er even over gedaan om alles te testen, maar we zijn ook razend enthousiast over de nieuwe producten!

De chocopops en chocowieltjes zijn in ons vaste assortiment thuis opgenomen, een heerlijk tussendoortje die zich handig laat meenemen in de bekers van BIP.
Vooral als ik de kindjes in hun autostoeltje of de bakfiets ‘vastsnoer’ hebben ze lekker water en in de bovenkant dit zeer verantwoorde en lekkere chocolade tussendoortje.

Bij bekers goedgevonden jessicaOnline.nl

De zachte koekjes die Ilse al heel lekker vindt en “eierkoekjes” noemt omdat ze daar eigelijk best wel naar smaken zijn er nu ook in een chocolade smaak en een van spelt met perensmaak. Daar ben ik ook blij mee, want ze zijn echt heel lekker en zonder tarwe, dus ook een mooi koekje voor mij.
—>>>> Deze koekjes bevatten wel melk dus ik moet altijd opletten dat Eva ze niet per ongeluk krijgt van deze of gene. <<<—
!Misschien een idee om volgend jaar in de herfst aan deze koekjes, koekkruiden toe te voegen, dan lijken ze namelijk ook best wel op Taai taai poppetjes! 

Helaas vinden de meiden de toverstokjes die er nu ook in appelkaneel smaak zijn (er waren al toverstokjes met rozemarijn) niet heel geweldig, gelukkig vonden hun vriendinnetjes ze heerlijk dus de zak is wel mooi leeg gegeten.

Van de fruitsnoepjes in een handig klein zakjes hebben we ook heerlijk gesnoept in de speeltuin met een hele club vriendinnen, die vallen goed in de smaak.

Om zo’n heel pakket te mogen testen is echt een feestje en voor een van jullie gaat dat feestje van nieuwe smaken ook thuis gevierd worden!
Ik mag namelijk een heel pakket zoals op de foto staat afgebeeld weggeven aan één van de lezers van JessicaOnline.nl


Wat moet je doen om kans te maken?
-DEZE ACTIE IS GESLOTEN-

-Volg mij op Instagram en tag minstens 5 mensen onder het bericht over de winactie die hier ook geïnteresseerd in kunnen zijn en schrijf de naam van je kind(eren) eronder.
of
-Volg JessicaOnline.nl op Facebook, deel het bericht over de winactie en schrijf de naan van je kind(eren) eronder.
of
Geen socialmedia? Je kan ook meedoen door je in te schrijven voor mijn nieuwsbrief. klik HIER om je in te schrijven en geef een reactie met de naam van je kind(eren) onder dit bericht.

—>>> Dubbele aanmelding zal ik er niet uithalen! Ontvang je mijn nieuwsbrief en doe je ook mee met de Facebook en Instagram actie? Dan maak je 3x zoveel kans!
—>>> De winnaar wordt voor 15 december bekendgemaakt in dit bericht.

 

Sharing is caring!

5 comments

Leuke actie , zo’n mooi pakketje! De namen van mijn kleinkinderen zij:
Elian, Sophie, Mila, Majell en Aliyah.
Voor hen doe ik graag mee met deze winactie, ik heb alleen geen Facebook en instagram.
Had mij al ingeschreven voor je nieuwsbrief.

Beste Will,
Gefeliciteerd! Je hebt het pakket gewonnen!
Stuur een e-mail naar info @jessicamendels.nl met je volledige naam en adres en we zorgen ervoor dat het pakket naar je toe komt!
Liefs Jessica…

Hallo Jessica,
Ik ben blij verrast, dat ik gewonnen heb.
Hartelijk dank!
Ik heb je een mail gestuurd met mijn adres.
Liefs Will

Ja heel leuk om aan deze winactie mee te doen! Onze kids Luuk (2 jaar) en Niels (8 maanden) zijn al fan van een aantal producten van De Kleine Keuken dus deze nieuwe items zullen zéker ook wel in de smaak vallen!

[…] met een missie tegen. Dat is zo fijn en samen staan we sterk! Zo ben ik al een tijdje fan van De Kleine Keuken en regelmatig bij hen over de vloer. Zo weet ik bijvoorbeeld dat zij zich heel hard hebben gemaakt […]

Laat een reactie achter