Sinterklaaskrans JessicaOnline.nl

Sinterklaaskrans

-Rose-
Eindelijk is het zover; de Sinterklaaskrans mag weer op de voordeur want Sinterklaas is weer in het land!
Lily en Mila kunnen niet wachten! Met koude oren, wangen en handen naar de intocht kijken. Binnen warme chocolademelk drinken, verlanglijstjes maken, heel veel sinterklaasliedjes zingen bij de schoorsteen, schoen zetten en natuurlijk het huis gezellig maken met Sinterklaasversiering! Wij haalden de grote doos met Sinterklaasspullen weer van de zolder en het open maken daarvan vinden de meisjes hier bijna net zo leuk als de pakjesavond zelf, want “wat zat er ook alweer allemaal in”? Die geknutselde stoomboot van vorig jaar die ze nu heel schattig vinden bijvoorbeeld, want ze waren nog zó klein toen ze die een jaar geleden maakten 😉 Maar ook de pepernotenpot, knutselspullen, pietenpakken en natuurlijk versiering.

De vlaggenlijn van vorig jaar hangt weer in de woonkamer en aan de voordeur hangt deze Sinterklaaskrans.

De Sinterklaaskrans maakten we door een oude jute zak te verknippen. We rolden deze om een krans die ik bij het tuincentrum kocht. Om het af te maken plakten we er met textiellijm (kan ook met een lijmpistool) figuurtjes op die ik uit vilt knipte.

Met een leuk lint hingen we hem aan de deur. Zo kunnen de Pieten volgens Lily ons huis zeker niet vergeten op pakjesavond!

Sharing is caring!

Laat een reactie achter