icing van greensweetstevia JessicaOnline.nl Goed Gevonden

Suikervrije poedersuiker

“Tussen kerst en oud en nieuw post ik geen nieuwe stukken” ik heb het met mezelf afgesproken.
Maar ik moet jullie nog even tippen met dit Goed Gevonden product voor oud en nieuw! Dus even een kort berichtje.

Deze icing, het mag geen poedersuiker heten omdat het geen suiker is en dat kennelijk een beschermde naam :-P, is fantastisch!
Met oud en nieuw gaan we natuurlijk massaal aan de oliebollen en oliebollen zonder poedersuiker is echt een beetje jammer.
Deze poeder, een vorm van zuivere steviolglycosiden aangevuld met zuivere erythritol gebruik je precies zoals poedersuiker.

Bestel vandaag nog een zakje om het voor oud en nieuw in huis te hebben!

 

Voedingswaarden per 100 gr:
Energie                                : 0 kcal
Vet
waarvan verzadigd vet          : 0 gr
Koolhydraten                        : 99,8 gr
Netto Koolhydraten               : 0 gr*
waarvan suikers                   : 0 gr
Eiwitten                               : 0 gr
Zout                                    : 0 gr

De Icing is pure stevia vermengd met erythritol. We kunnen n.l. 100% pure steviolglycoside die tot 480 maal zoeter zijn dan suiker niet “handelen” met onze smaakpapillen. Vandaar dat we dat vermengen met een natuurlijke draagstof (erythritol) welke geen calorieën bevat. 
Als je naar de ingrediëntenlijst kijkt en de voedingswaardetabel, (we geven graag duidelijkheid) zie je dat de Icing 99,8 koolhydraten bevat. Toch kan het product gebruikt worden in een koolhydraatarm dieet omdat het wel als een koolhydraat wordt beschouwd maar in het lichaam NIET wordt opgenomen als een koolhydraat. Het wordt in ons lichaam niet omgezet in energie en bevat dus geen calorieën. Het verlaat ons lichaam dmv de urinewegen.

Sharing is caring!

2 comments

[…] om in de bakken en een klontje boter (vegan), poedersuiker zonder suiker zoals de icing van GreenSweet Stevia en een […]

Laat een reactie achter