Verstegen Illie Billie Tomaten Ketchup en Illie Billie Sweet Chili zonder toegevoegde suikers en zonder zoetstoffen

Ketchup en Sweet chili zonder toegevoegde suikers

We moeten nog even geduld hebben tot de zomervakantie voorbij is en dan begint september en dan kunnen we in week 38 allemaal massaal naar de Albert Heijn sprinten om deze twee sauzen in te kopen en voor altijd in je koelkast op voorraad te hebben. Ze zijn zo lekker! En misschien denken jullie, die Mendels is niet objectief…. Verstegen heeft hier een grandioze saus ontwikkeld waar behalve geen suiker ook geen zoetstoffen aan toegevoegd zijn. Ik was vanaf het eerste likje onder de indruk en ben waanzinnig trots dat mijn Illie Billie op deze sauzen staan.

Als je ze geproefd hebt, laat me dan hieronder weten wat je ervan vindt!
Liefs Jessica…

 

PS: Hoe lekker bekt “De Illie Billie Sweet Chili”!? 😀

Sharing is caring!

8 comments

[…] zonder toegevoegde suiker aan het ontwikkelen met de verschillende voedingsproducenten. Zoals de Illie Billie Ketchup van Verstegen en de Illie Billie snoepjes van […]

[…] Februari zal ook de Illie Billie Sweet Chili ZONDER TOEGEVOEGDE SUIKERS in het schap van de AH liggen. Je vindt deze saus in het wereldschap waar je ook de […]

Ik ben een chilisausverslaafde en probeer alle chilisauzen uit die ik kan vinden.
Deze kende ik nog niet maar hij is erg lekker.
Het doseert lekker makkelijk dus je hoeft hard te knijpen of te schudden.
De smaak is goed al had het van mij iets pittiger mogen zijn maar dat is persoonlijk.
En fijn dat er geen toegevoegde suikers in zitten.
Als ik het weer tegenkom gaat ie zeker weer mee 👍🏻

Hallo Wim,

Wat leuk en aardig dat je de moeite neemt om ons een berichtje te sturen!
We vinden het fantastisch om te lezen dat mensen blij zijn met onze producten. Wist je dat we ook een Illie Billie Ketchup in het schap van de Albert Heijn hebben liggen? Beiden Onder toegevoegde suikers en zonder zoetstoffen!
Alvast een fijn weekend.
Liefs Jessica…

Ik heb alle bekende supermarkten afgelopen om deze saus te kunnen kopen hier in Rotterdam maar zonder resultaat. Waar kopen jullie de saus?

Hoi Joke, ze worden volgens mij alleen bij Albert Heijn verkocht en niet eens bij alle filialen, helaas. De ketchup heb ik wel vaker in de AH’s gezien, staat gewoon bij de andere ketchup. De sweet chili is denk ik alleen bij AH XL winkels te koop. Ik had de sweet chili via de webshop van AH besteld, want ik heb deze nooit in de winkels gezien. Ik zag net ook dat ze op de website van Verstegen zelf verkocht worden. Ze zijn wel echt lekker!

er staat dat er géén suiker is toegevoegd maar aan de achterzijde van de verpakking zie ik toch dat er suiker in zit

https://jessicaonline.nl/2017/07/24/ingredienten-vs-voedingswaarde-het-is-soms/

Zie dit artikel.
De suikers bij de voedingswaarde zijn de suikers die van nature aanwezig zijn in bijvoorbeeld tomaat en ui.

Laat een reactie achter