https://store.verstegen.eu/nl_retail_nl/illie-billie-tomaten-ketchup.html

Groentefriet met Illie Billie Ketchup

600 gram voorgesneden groentefriet
peper naar smaak
zout naar smaak
Koolzaadolie naar inzicht (ongeveer 2 eetlepels)
Een flesje Illie Billie ketchup zonder toegevoegde suikers van Verstegen

Als we na schooltijd nog lekker gaan buitenspelen, komen de meiden hongerig thuis. Vaak snij ik wat rauwkost en zet een schaaltje noten neer. Vandaag maak ik groentefriet uit de oven met Illie Billie Ketchup zonder toegevoegde suikers van Verstegen. (Nu met 50% korting in de Verstegen webshop!).

Natuurlijk kan ik de pastinaak, aardappel, zoete aardappel en wortel zelf schillen en snijden, maar voor nu koop ik  een zak voorgesneden groentefriet uit de koeling van de supermarkt. Ik verdeel de groentefriet over een met bakpapier beklede bakplaat. Met mijn handen verdeeld ik de olie goed over de frietjes. Dan strooi ik wat zout en peper over de frietjes en bak de groentefriet voor 30 à 35 minuten in een voorverwarmde oven van 200°C.

Je kan iedereen een eigen bakje of puntzakje geven, maar we zijn lekker thuis en onder elkaar. Dus zet ik lekker een grote schaal op tafel en de fles Illie Billie ketchup zonder toegevoegde suikers zet ik ernaast. Mmmm…

https://store.verstegen.eu/nl_retail_nl/illie-billie-tomaten-ketchup.html

Hot Nieuws

In Februari zal ook de Illie Billie Sweet Chili ZONDER TOEGEVOEGDE SUIKERS in het schap van de AH liggen.
Je vindt deze saus in het wereldschap waar je ook de “originele” chilisauzen (met 46,9% suiker zie plaatje).

 

 

 

Chilisaus met heel veel suiker

Dit is een standaard chilisaus waar WEL suiker aan toegevoegd is. Het totaal gram suiker is 46,9 per 100 gram.

Sharing is caring!

2 comments

[…] groente friet van zoete aardappel dan zoete aardappel puree? Kijk eens naar dit […]

[…] Ook lekker bij de barbecue: Groente friet met Illie Billie […]

Laat een reactie achter